Fogelsta är Sveriges största släpvagnsmärke och en del av Brenderup Group, som i sin tur är Sveriges största släpvagnstillverkare. Och storleken har faktiskt betydelse. Den garanterar en hög kvalitet, trygg service och tillgång till reservdelar. Det kan ju vara skönt att veta innan man drar iväg.

Skotervagnar

Fogelsta, en specialanpassad serie släpvagnar för dig som kör skoter. Fogelsta skotertrailers är som hela Fogelstas sortiment av släpvagnar robusta och lättkörda.

Skotervagnar

Villa & Trädgård

I kategorin Villa och trädgård hittar du Sveriges kanske mest uppskattade
och använda släpvagnar. Hållbara och slitstarka förstås, men samtidigt lätta
och praktiska.

Villa & trädgård

Båttrailers

För att köra en båt på land krävs en del speciallösningar. Det är sådant vi på Thule älskar. Vi funderar, förändrar och förbättrar och därför har dagens båttrailers många smarta funktioner.

Båttrailers

Båttrailers Easyline

Entreprenad

Om du sysslar med stora och tunga uppdrag som entreprenadarbeten, maskinuthyrning eller parkförvaltning mm i större skala, så kollar du på den gruppen..

Entreprenad

Kontakta oss

Telefon: 063-354 45 (växel)
Butik & Reservdelar: Tryck 1 
Maskinförsäljning: Tryck 2
Verkstad gräsklippare: Tryck 3
Verkstad handhållet: Tryck 4
Boka tid för verkstad: Tryck 1

E-post: info@skogtradgard.com

Varför handla av oss?

Hos oss hittar du de populäraste produkterna från de mest kända leverantörerna. Stort sortiment parat med stort kunnande är en bra kombination som kunden finner här hos KJ Skog &Trädgård.

Detta borgar för god kvalité och låga servicekostnader. Familjeföretaget KJ Skog & Trädgård AB finns beläget strax utanför Östersund i Ope. Här säljer vi produkter för skog, trädgård, lantbruk och fritid från de mest kända leverantörerna. Här hjälper vi kunden tillrätta och ger service på ett snabbt och smidigt sätt.

Öppettider/Adress

Mån - Fre: 07.00 - 17.00
Lördag: Stängt Söndag: Stängt
Dag före röd dag stänger vi 15.00.
Adress: Ope 175, 831 92 Östersund