Vi har sålt och monterat robotklippare i 16 år med olika krav på tomtlösningar. Vi kan rekomendera rätt modell och ge tips för att du ska få så bra installation och klippresultat som möjligt.

Denna erfarenhet i kombination med våra smidiga lösningar gör att du, oavsett vilka utmaningar du stöter på i trädgården, alltid kan lita på att vi på KJ Skog & Trädgård hjälper dig att uppnå det perfekta resultatet. Vi erbjuder installationer och även utlåning av kabelläggare när man köper maskinen av oss.

Husqvarna Automower
I över 20 år har vi på Husqvarna arbetat med att utveckla robotgräsklippare. Denna enorma erfarenhet i kombination med våra innovativa tekniska lösningar gör att du, oavsett vilka utmaningar du stöter på i trädgården, alltid kan lita på att Husqvarna Automower® hjälper dig att uppnå det perfekta resultatet.

Husqvarna robotgräsklippare

Stihl IMow
En VIKING robotgräsklippare är en intelligent och automatisk robotklippare som är enkel att använda och ger ett perfekt resultat utan att du behöver anstränga dig. Den gör jobbet och du gör vad du vill. Ställ in robotgräsklipparen att klippa när den inte stör dig, mitt i natten eller när du är på jobbet.

Stihl robotgräsklippare

Honda Miimo
Om du gillar att klippa gräs, så ok. Om inte, så finns Miimo. Inget behov av passning eftersom den intelligent följer trädgårdens form och klipper gräset tyst och fint så att inget gräsklipp blir kvar. Den är så smart att den till och med vet när den ska ladda sig.

Honda robotgräsklippare

Kontakta oss

Telefon: 063-354 45 (växel)
Butik & Reservdelar: Tryck 1 
Maskinförsäljning: Tryck 2
Verkstad gräsklippare: Tryck 3
Verkstad handhållet: Tryck 4
Boka tid för verkstad: Tryck 1

E-post: info@skogtradgard.com

Varför handla av oss?

Hos oss hittar du de populäraste produkterna från de mest kända leverantörerna. Stort sortiment parat med stort kunnande är en bra kombination som kunden finner här hos KJ Skog &Trädgård.

Detta borgar för god kvalité och låga servicekostnader. Familjeföretaget KJ Skog & Trädgård AB finns beläget strax utanför Östersund i Ope. Här säljer vi produkter för skog, trädgård, lantbruk och fritid från de mest kända leverantörerna. Här hjälper vi kunden tillrätta och ger service på ett snabbt och smidigt sätt.

Öppettider/Adress

Mån - Fre: 07.00 - 17.00
Lördag: Stängt Söndag: Stängt
Dag före röd dag stänger vi 15.00.
Adress: Ope 175, 831 92 Östersund