Maskinhallar, traktorslungor & sandspridare.

Vi har försäljning av maskiner och maskinhallar för det svenska lantbruket och för det småskaliga skogsbruket.
Vår ambition är inte att våra produkter i alla lägen ska vara billigast utan vi prioriterar högt ställda krav på kvalitet och funktion. Det gör att vi söker våra leverantörer i länder där det av tradition finns hög teknisk kompetens och stort kvalitetsmedvetande. Det är vår bestämda uppfattning att produkter från sådana länder utgör "Bästa köp" för våra kunder och därmed också den mest ekonomiska investeringen. 

Maskinhallar
En maskinhall eller ett maskingarage har många användningsområden
WECKMAN maskinhall och maskingarage är det kompletta alternativet som Du enkelt monterar själv med hjälp av en utförlig och lättfattlig monteringsanvisning. 
Fribärande rambågar utan hindrande fackverkskonstruktioner i taket

Weckman maskinhallar

Traktorvagnar
WECKMAN tillverkar stålvagnar med lastkapacitet 1,5-17 ton. I modellprogrammet finns två enaxlade, 5 och 6,5 ton, tvåaxlade 11 ton, plus fem boggiemodeller 10 till 17 ton. Dessutom fyra modeller av mycket robusta dumpervagnar 11, 12,13 och 16 ton.

 

 


 

Weckman traktorvagnar

Slagklippare
Den populära KL-modellen, avsedd för gräs, betesputsning och lättare buskar. Utrustad med Y-slagor och motkniv vilket lämnar ett bra klippresultat. 

Agrimaster slagklippare

Traktorslungor
Traktorslungor från Norska Dalen. 

Dalen Snöslungor

Kontakta oss

Telefon: 063-354 45 (växel)
Butik & Reservdelar: Tryck 1 
Maskinförsäljning: Tryck 2
Verkstad gräsklippare: Tryck 3
Verkstad handhållet: Tryck 4
Boka tid för verkstad: Tryck 1

E-post: info@skogtradgard.com

Varför handla av oss?

Hos oss hittar du de populäraste produkterna från de mest kända leverantörerna. Stort sortiment parat med stort kunnande är en bra kombination som kunden finner här hos KJ Skog &Trädgård.

Detta borgar för god kvalité och låga servicekostnader. Familjeföretaget KJ Skog & Trädgård AB finns beläget strax utanför Östersund i Ope. Här säljer vi produkter för skog, trädgård, lantbruk och fritid från de mest kända leverantörerna. Här hjälper vi kunden tillrätta och ger service på ett snabbt och smidigt sätt.

Öppettider/Adress

Mån - Fre: 07.00 - 17.00
Lördag: Stängt Söndag: Stängt
Dag före röd dag stänger vi 15.00.
Adress: Ope 175, 831 92 Östersund