Vi på KJ Skog & Trädgård kan erbjuda Hondas hela program av fyrhjulingar med olika paketlösningar, vagnar och olika nödvändiga tillbehör.

Honda har ett brett utbud av fyrhjuliga ATV-arbetsfordon i olika motorstorlekar. Samtliga utförda med Hondas höga krav på tillförlitlighet och kvalitet, vilket bekräftas av den generösa femåriga garantin. Oavsett om du är proffsanvändare eller så kallad månskensbonde finns garanterat en modell som klarar dina behov. Tillbehör som vagnar, plogar och vinschar finns som komplement till maskinen. Låt en ATV göra det tunga jobbet för dig. Titta in till oss för en demonstration och provkörning. Du kommer att bli imponerad över hur användbar en ATV är. 

Arbetsfordon

Honda har ett brett utbud av fyrhjuliga ATV-arbetsfordon i olika motorstorlekar. Samtliga utförda med Hondas höga krav på tillförlitlighet och kvalitet.

Honda ATV

Vagnar

Här hittar du vagnar till ATV. Alla ATV-vagnar är utrustade med kulhandske 50 mm.

 

 

Bonnet vagnar

Kranman griplastvagnar

Med över 10 års erfarenhet av egen utveckling och tillverkning, var Kranman först i världen med produktion av hydrauliska griplastare för fyrhjulingar. Tack vare vår egen utvecklingsavdelning kan vi även erbjuda lösningar för att tillgodose alla behov.

Kranman griplastvagnar

Tillbehör

Honda har massor av tillbehör för att tillgodose dina behov för att få en så komplett maskin som möjligt. Det är samma höga kvalité på tillbehören som på maskinen. Vi har även andra tillbehör som, Ekagårdslådan, Canadapulkan,Alaskapulkan m.m.

Ekagårdslådan

Canadapulkan

Arbetsfordon

TGB har ett brett utbud av fyrhjuliga ATV-arbetsfordon i olika motorstorlekar.

TGB ATV

Kontakta oss

Telefon: 063-354 45 (växel)
Butik & Reservdelar: Tryck 1 
Maskinförsäljning: Tryck 2
Verkstad gräsklippare: Tryck 3
Verkstad handhållet: Tryck 4
Boka tid för verkstad: Tryck 1

E-post: info@skogtradgard.com

Varför handla av oss?

Hos oss hittar du de populäraste produkterna från de mest kända leverantörerna. Stort sortiment parat med stort kunnande är en bra kombination som kunden finner här hos KJ Skog &Trädgård.

Detta borgar för god kvalité och låga servicekostnader. Familjeföretaget KJ Skog & Trädgård AB finns beläget strax utanför Östersund i Ope. Här säljer vi produkter för skog, trädgård, lantbruk och fritid från de mest kända leverantörerna. Här hjälper vi kunden tillrätta och ger service på ett snabbt och smidigt sätt.

Öppettider/Adress

Mån - Fre: 07.00 - 17.00
Lördag: Stängt Söndag: Stängt
Dag före röd dag stänger vi 15.00.
Adress: Ope 175, 831 92 Östersund